Merken

Betra

Wij verbeteren onze processen en producten constant om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Expert in Hygiëne en Reinigingsoplossingen

Over Betra

Betra is een toonaangevende leverancier van hygiëne- en reinigingsproducten, die zich richt op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Met een breed assortiment producten biedt Betra oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder horeca, zorg, en industrie.

Missie en Visie

Betra’s missie is om de beste hygiëne- en reinigingsproducten te leveren aan bedrijven, met een focus op innovatie en duurzaamheid. Onze visie is om een vertrouwde partner te zijn voor al onze klanten, door hen te voorzien van effectieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Technologie en Innovatie

Betra staat bekend om zijn innovatieve producten en technologieën die zorgen voor uitstekende reinigingsresultaten. Onze productlijnen omvatten alles van reinigingsdoeken  tot hygiënisch borstelwerk en afvalbeheeroplossingen, ontworpen om aan de hoogste normen van hygiëne en efficiëntie te voldoen.

Duurzaamheid en Engagement

Bij Betra staat duurzaamheid centraal in onze bedrijfsvoering. We streven ernaar om producten te ontwikkelen die milieuvriendelijk zijn en een minimale impact hebben op onze planeet. Onze inzet voor duurzaamheid betekent dat we voortdurend werken aan het verbeteren van onze processen en producten om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Ontdek Meer

Bezoek de Website van Betra om meer te leren over hun innovaties en hoe ze de hygiëne- en reinigingsindustrie blijven revolutioneren. Bekijk ook onze instructievideo’s en volg ons op LinkedIn, YouTube, Facebook, en Instagram voor de laatste updates en inzichten.

“Onze visie is om een vertrouwde partner te zijn voor al onze klanten, door hen te voorzien van effectieve en milieuvriendelijke oplossingen”

Uitgelichte Producten

Veel gestelde vragen

Betra producten zijn ontworpen met milieuvriendelijke materialen en processen, wat helpt om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Sectoren zoals horeca, zorg, en industrie profiteren van de hoogwaardige hygiëne- en reinigingsoplossingen van Betra.

Betra investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten en technologieën te creëren die efficiëntere en effectievere reiniging mogelijk maken.

Ja, Betra biedt uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat gebruikers het maximale uit hun producten halen.

Direct contact

Vragen over onze producten en diensten?
Neem direct contact op, of vul het formulier in en wij bellen u binnen een uur terug!

Winkelwagen