Merken

Vileda Professional

De meest effectieve en duurzame schoonmaakoplossingen voor professionele gebruikers

Uw Partner in Innovatieve Schoonmaakoplossingen

Over Vileda Professional

Vileda Professional biedt hoogwaardige schoonmaakproducten en -systemen, ontworpen voor de professionele markt. Met een focus op innovatie en duurzaamheid, levert Vileda efficiënte oplossingen voor diverse sectoren zoals gezondheidszorg, horeca, en kantoren.

Missie en Visie

Vileda Professional’s missie is om de meest effectieve en duurzame schoonmaakoplossingen te bieden aan professionele gebruikers wereldwijd. Wij streven ernaar om voorop te blijven lopen in technologie en productontwikkeling, met een visie om de standaard te zetten in de professionele schoonmaakindustrie door innovatie en ecologische verantwoordelijkheid.

Technologie en Innovatie

Vileda Professional staat bekend om zijn baanbrekende technologieën zoals de Swep mopsystemen en de MicronQuick doeken, die zorgen voor uitstekende reinigingsprestaties en duurzaamheid. Onze producten zijn ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en reinigingskosten te minimaliseren, zonder in te boeten op kwaliteit.

Duurzaamheid en Engagement

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Vileda Professional. Wij ontwikkelen producten die niet alleen effectief zijn, maar ook milieuvriendelijk. Onze inzet voor duurzaamheid betekent dat we streven naar een minimale ecologische voetafdruk door het gebruik van duurzame materialen en innovatieve productiemethoden.

Ontdek Meer

Bezoek de Website van Vileda Professional om meer te leren over hun innovaties en hoe ze de schoonmaakindustrie blijven revolutioneren. Bekijk ook onze instructievideo’s en volg ons op LinkedIn, YouTube, Facebook, en Instagram voor de laatste updates en inzichten.

“Onze producten zijn ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en reinigingskosten te minimaliseren, zonder in te boeten op kwaliteit”

Uitgelichte Producten

Veel gestelde vragen

Vileda Professional producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, wat helpt om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

Gezondheidszorg, horeca, kantoren, en schoonmaakbedrijven profiteren van onze hoogwaardige en efficiënte schoonmaakoplossingen.

Onze producten zijn ontworpen voor gebruiksgemak en efficiëntie, met eenvoudige installatie en onderhoud.

Ja, Vileda Professional biedt uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat gebruikers het maximale uit hun producten halen.

 

Direct contact

Vragen over onze producten en diensten?
Neem direct contact op, of vul het formulier in en wij bellen u binnen een uur terug!

Winkelwagen