Merken

ClasseQ

Uw toonaangevende partner in vaatwasoplossingen

Pioniers in Vaatwasoplossingen

Over Classeq

Classeq, onderdeel van Winterhalter Gastronom Nederland B.V., is uw toonaangevende partner in vaatwasoplossingen voor de horeca- en hotelindustrie. Met decennia aan ervaring in innovatie en kwaliteit, is Classeq toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vaatwasmachines die zowel effectief als efficiënt zijn. Onze producten variëren van compacte voorladers tot robuuste doorschuifvaatwasmachines, alle ontworpen met geavanceerde technologie en duurzame materialen.

Missie en Visie

Classeq’s missie is om uitmuntende vaatwasresultaten te leveren aan al onze klanten wereldwijd. We streven voortdurend naar innovatie in onze productontwikkeling om de operationele efficiëntie te maximaliseren en de bedrijfskosten te minimaliseren. Onze visie is om wereldwijd erkend te worden als de leider in vaatwasoplossingen voor de professionele markt, met een sterke focus op duurzaamheid en het optimaliseren van het gebruik van hulpbronnen.

Technologie en Innovatie

Classeq staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke ontwerpen en betrouwbare prestaties. Onze vaatwasmachines zijn uitgerust met functies zoals geïntegreerde waterontharders, efficiënte naspoelsystemen en intuïtieve bedieningspanelen die zorgen voor consistente en superieure reinigingsresultaten. Deze technologieën verbeteren niet alleen de gebruikservaring maar dragen ook bij aan het milieu door het water- en energieverbruik te verminderen.

Duurzaamheid en Engagement

Duurzaamheid is een kernwaarde bij Classeq. Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van producten die langer meegaan en minder middelen verbruiken. Onze doelstelling is om te voldoen aan en de huidige milieunormen te overtreffen, waardoor we een positieve impact hebben op onze gemeenschappen en de wereldwijde omgeving.

Ontdek Meer

Ontdek onze innovaties door onze website te bezoeken en meer te leren over hoe Classeq de normen in vaatwasoplossingen blijft herdefiniëren. Bekijk onze instructievideo’s die de functies en voordelen van onze producten demonstreren, en volg ons op LinkedIn, YouTube, Facebook, en Instagram voor de laatste updates en inzichten.

Verken de wereld van Classeq, waar innovatie en efficiëntie samenkomen om de beste professionele vaatwasoplossingen te bieden.

Uitgelichte Producten

Veel gestelde vragen

Classeq vaatwasmachines zijn ontworpen om water- en energieverbruik te minimaliseren, waardoor ze milieuvriendelijk en kostenefficiënt zijn.

De horeca, inclusief restaurants, cafés en hotels, profiteert het meest van de betrouwbare en efficiënte vaatwasoplossingen van Classeq.

Onze machines zijn ontworpen voor gebruiksgemak, met intuïtieve bedieningspanelen en eenvoudige onderhoudsprocedures.

Ja, Classeq biedt uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat gebruikers het maximale uit hun vaatwasmachines halen.

Direct contact

Vragen over onze producten en diensten?
Neem direct contact op, of vul het formulier in en wij bellen u binnen een uur terug!

Winkelwagen